Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини взяли участь у командному чемпіонаті Європи з легкої атлетики

З 22 по 23 червня у м. Гейтсхеді (Великобританія) 12 кращих команд розіграли переможні нагороди в змаганнях командного чемпіонату Європи з легкої атлетики.

У складі збірної команди України на старт вийшли 8 представниць Донецької області.

Після спекотної донецької жари «туманний Альбіон» зустрів наших спортсменів холодною, дощовою погодою, що без сумніву відзначилось на рівні результатів.

У запеклій боротьбі збірна команда України посіла 6 місце. Вагомий внесок до цього активу зробили донецькі спортсменки. Перші переможні залікові очки виборола в потрійному стрибку Ольга Саладуха – 14 м 46 см. Подвійну перемогу з бігу на 200 м (22,80) та в естафетному бігу 4х100 м святкувала Марія Рємєнь. Разом з нею в команді-переможниці бігла Вікторія П’ятаченко (ШВСМ). На третьому місці у фіналі з бігу на 800 м зупинилась Ольга Ляхова (Донецьк, ШВСМ) – 2.02. Четверте місце і секторі для метання диску виборола Наталя Семенова (Горлівка), також четверта позиція у жіночої естафетної команди 4х400 м, де бігли донеччанка Дарина Приступа та представниця Артемівська Аліна Логвиненко (доцільно відмітити, що естафетна команда виконала кваліфікаційний норматив на участь у чемпіонаті світу в Москві, що пройде в серпні). З результатом 4 м 15 см сьомою в секторі для стрибків з жердиною фінішувала Катерина Козлова.

 
25.06.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах