Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбулося урочисте відкриття фінальних обласних змагань «Універсіада Донеччини 2016»

14-16 березня в Краматорську в спортивній залі першого корпусу Донбаської державної машинобудівної академії пройшли фінальні обласні змагання «Універсіада Донеччини 2016» з баскетболу серед юнаків.

На церемонію урочистого відкриття змагань завітали т.в.о. заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, керівники вищих навчальних закладів.

«Відкриття Універсіади Донеччини свідчить про те, що у нас правильний поступ. Що сьогодні ми вийшли на той рівень, щоб проводити подібні змагання. Вони дуже важливі, бо дають змогу відібрати кращих. Це той резерв, який у майбутньому захищатиме честь регіону та України на міжнародній арені», - зазначив Ігор Стокоз.

Учасниками матчів з баскетболу стали 4 юнацькі команди, які представляли Донбаську державну машинобудівну академію, Донецький національний медичний університет ім. М.Горького, Донбаський державний педагогічний університет і Донецький національний технічний університет.

За підсумками зіграних матчів кращими стали студенти Донбаського державного педагогічного університету. Друге місце посіли господарі майданчика – ДДМА, а третє – баскетболісти ДонНТУ.

 

У рамках «Універсіади Донеччини 2016» наприкінці лютого – на початку березня вже пройшли змагання з бадмінтону та настільного тенісу, участь у яких взяли 4 та 7 команд відповідно. До жовтня поточного року студенти університетів, академій та інститутів регіону боротимуться за перемогу ще в ряді олімпійських та неолімпійських видів спорту: волейболі, волейболі пляжному, легкій атлетиці, пауерліфтингу, футзалі, футболі, шахах.

Змагання проводяться з метою з метою формування ціннісних орієнтирів щодо здорового способу життя, широкого впровадження засобів фізичної культури і спорту в побут студентської молоді вищих навчальних закладів і підвищення ефективності роботи навчально-тренувальних груп, збірних команд з видів спорту у ВНЗ.

Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 
17.03.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах