Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Слідкуйте за інформацією про виступи спортсменів Донеччини на сайті ШВСМ!

Усе менше часу залишається до старту головних спортивних стартів чотириріччя – Олімпійських ігор 2016 року, які проходитимуть у Ріо-де-Жанейро (Бразилія) з 5 по 21 серпня.

Спортсмени Донецької області наразі докладають максимум зусиль задля того, щоб якнайкраще представити честь свого регіону на Іграх.

З метою найбільш повного висвітлення підготовки наших олімпійців, їх виступів на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях, із початку 2016 року повноцінно розпочав свою роботу сайт Школи вищої спортивної майстерності Донецької області: http://shvsm.dn.ua/.

На сторінках сайту можна ознайомитися з найкращими досягненнями спортсменів Донеччини в 2015 році, а також найоперативнішими результатами вихованців ШВСМ у поточному році. На сайті розміщуються щотижневі звіти і плани, актуальні документи для спортсменів і тренерів, поповнюється фотогалерея.

Діліться інформацією сайту shvsm.dn.ua і сторінки ШВСМ в Facebook зі своїми колегами і друзями – нехай про перемоги спортсменів Донецької області знають в Україні та світі!

 
16.03.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах