Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Фінал міських змагань «Олімпійське лелеченя» відбувся в Слов’янську

15 березня в Слов’янську відбувся фінал міських змагань у рамках Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва (учнів 5-6 класів) «Олімпійське лелеченя».

У спортивному залі міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи зібралися 5 команд-переможців зональних змагань: ЗОШ №№ 5, 9, 12, 18, Миколаївська ЗОШ № 1.

Загалом, спортивно-масовий захід «Олімпійське лелеченя» охопив понад 200 дітей, учнів 17-ти загальноосвітніх шкіл міст Слов’янськ та Миколаївка, які протягом березня боролися за право представляти свою школу у фіналі.

На початку фінальних змагань учасників привітала директор Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Софія Живолуп.

Протягом заходу в залі панувала дуже дружелюбна та спортивна атмосфера, наповнена азартом і жагою до перемоги. Юні «лелеченята» змагалися завзято, як справжні олімпійці, намагаючись у кожному конкурсі та естафетному змаганні встановити рекорд.

За результатами всіх змагань кубок переможця отримали учні загальноосвітньої школи № 5, на другому місці – команда ЗОШ № 18, а замкнули трійку призерів учні ЗОШ № 12.

У цілому, всі учасники змагань отримали гарний настрій, заряд енергії і позитивні емоції, а також були нагороджені відділом у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту грамотами, солодкими подарунками, м’ячами та сувенірами з олімпійською символікою.

Надалі учні ЗОШ № 5 представлятимуть Слов’янськ у фіналі обласних змагань «Олімпійське лелеченя», які відбудуться 28 квітня в Бахмуті.

 

 
16.03.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах