Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбувся прес-захід за участю провідних спортсменів та тренерів області зі спортивної аеробіки та фітнесу

20 червня в спортивній залі Донецького національного університету (кафедра фізичного виховання) відбулася зустріч провідних спортсменів та тренерів Донецької області зі спортивної аеробіки та фітнесу з Донецькою обласною державною телерадіокомпанією (27 канал) та газетою «Суббота Акцент», яка пройшла в рамках «тижня спорту» в Україні.

У зустрічі взяли участь: директор Обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи Ігор Рибалка, заслужений тренер України, президент федерації спортивної аеробіки та фітнесу Донецької області Аліна Прийменко, заслужений тренер України, віце-президент федерації спортивної аеробіки та фітнесу Донецької області Ілона Карпенко, майстри спорту України зі спортивної аеробіки та фітнесу Даля Прийменко та Катерина Стоколос.

У інтерв'ю Ігор Рибалка підкреслив значимість соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича в спортивній сфері України, а також наголосив, що саме сприяння фізичному розвитку та здоровому способу життя дітей є найважливішим для майбутнього нації. Так, управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації спільно з обласним центром фізкультурно-оздоровчої роботи в організації своєї діяльності керується новими соціальними ініціативами президента України, які розроблені спеціально для організації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи у відповідності зі стандартами провідних країн світу.

Також у своєму інтерв'ю тренера та провідні спортсменки розповіли про підготовку до IX Всесвітніх Іграх, які будуть проходити з 25 липня по 4 серпня 2013 року в м. Калі (Колумбія).

«Управління з питань фізичної культури та спорту підтримує спортсменів-учасників Всесвітніх Ігор від Донецької області, у свою чергу надає організаційну та фінансову підтримку при підготовці спортсменів до IX Всесвітніх Ігор», – підкреслила Аліна Прийменко – заслужений тренер України, президент федерації спортивної аеробіки та фітнесу Донецької області.

По закінченню заходу відбулась відкрите тренування спортсменок зі спортивної аеробіки та фітнесу Далі Прийменко та Катерини Стоколос, які є учасницями IX Всесвітніх Ігор 2013 року від Донецької області.

 
21.06.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах