Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Звіт роботи управління за 2015 рік заслухали в Міністерстві молоді та спорту України

2 березня в Міністерстві молоді та спорту України відбулося заслуховування за підсумками подання річної статистичної звітності за формою № 2-ФК «Звіт з фізичної культури і спорту» за 2015 рік від управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації.

Захід пройшов під керівництвом директора департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Мінмолодьспорту Вадима Стеценка. У засіданні взяли участь директора департаментів Міністерства молоді та спорту України, працівники Міністерства, керівництво фізкультурно-спортивних товариств України.

Під час засідання начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик доповів про стан розвитку фізичної культури і спорту в регіоні, включаючи напрямки спортивної, фізкультурно-оздоровчої роботи, спортивних кадрів, спортивних клубів, фінансування та матеріально-технічної спортивної  бази.

Учасники засідання подякували працівникам управління і всій спортивній громадськості Донецької області за проведену роботу.

 
02.03.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах