Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивний проект для Слов’янського міського парку профінансує USAID

1 березня в Слов’янську в будівлі виконкому відбулася зустріч, на якій підбили підсумки опитування з благоустрою міського парку. Результати озвучили представникам агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

На зустрічі були присутні міський голова Слов’янська Вадим Лях, начальники структурних підрозділів, громадські працівники, преса, а також представники агентства США з міжнародного розвитку (USAID), які фінансують новий проект парку.

Американська організація USAID виділяє кошти на облаштування міського парку, завданням городян було – обрати проект, який ці фінанси допоможуть реалізувати. Протягом трьох тижнів у Слов’янську проводилося опитування серед населення в різноманітних формах: анкетування в навчальних закладах, опитування на сайтах, у соціальних мережах, зустрічі з активістами та ін.

Підсумки опитування на зустрічі озвучила начальник відділу культури Слов’янської міської ради Марина Олійник: «Я хочу сказати, що по всіх наших підсумках лідирує спортивний напрямок, як би він не називався: скейт майданчик, теніс і т.д.».

1 березня були оголошені 4 пріоритетні позиції, з якими будуть працювати представники агентства США з міжнародного розвитку: мультимайданчик із сучасним покриттям для гри в баскетбол, міні-футбол, волейбол, теніс; спортивна тренажерна зона: майданчик для скейтерів, ролерів, силові тренажери; дитячий ігровий майданчик; велодром.

Представник організації USAID Бен Лонг подякував слов’янцям і пообіцяв найближчим часом взятися за роботу, адже є ще дуже багато нюансів, які варто обговорити. За його словами, подальшими діями будуть уточнення деяких деталей, визначення з об’єктами і територією, на якій будуть встановлені ці об’єкти, а також обговорення бюджету проекту. До літа можна буде побачити результати виконаної роботи.

Вадим Лях приєднався до розмови і заявив, що планує залучити до співфінансування міський бюджет та місцевих підприємців. Присутні на зустрічі представники громадськості і молодь також озвучили свої побажання для майбутніх спортивних об’єктів у парку.

Уже завтра міська влада, громадськість та представники організації USAID відправляться в міський парк для детального вивчення території, на якій будуть розташовуватися спортивні об’єкти.

 
За матеріалами сайту «6262.com.ua»: http://www.6262.com.ua
 
01.03.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах