Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбулися матчі з міні-футболу між поліцейськими та їх дітьми

29 лютого в спортивному залі Слов’янської міської КДЮСШ пройшли незвичайні футбольні змагання.

Їх учасниками стали 4 команди. Три з них складалися зі співробітників Слов’янського відділення поліції: оперативного блоку, дільничних інспекторів, збірної команди інших служб поліції, а четверта – це команда, до якої увійшли діти правоохоронців.

Всього учасники зіграли вісім матчів. Що цікаво, «дитяча команда» анітрохи не поступалася дорослим і після перших трьох ігор навіть лідирувала – підлітки демонстрували завидну ігрову злагодженість і не раз змушували суперників діставати м’ячі із сітки своїх воріт.

З таймами по десять хвилин зустрічі проходили в активному темпі, не даючи нудьгувати ні гравцям, ні глядачам. За підсумками такої впертої боротьби перше місце довелося розділити між «збірною» командою Слов’янського відділення та дітьми, друге місце посіли оперативники, третє – представники дільничних.

Але найголовніше, що отримали учасники змагань, – це можливість поспілкуватися один з одним у неформальній обстановці. Без сумніву, такий дружній футбольний матч надовго запам’ятається всім його учасникам.

 
01.03.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах