Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Козацькі розваги»: у Краматорську презентували досвід роботи щодо патріотичного виховання на уроках фізкультури

24 лютого в Краматорському вищому професійному торгово-кулінарному училищі відбувся регіональний захід для викладачів фізичної культури Краматорсько-Слов’янського регіонального методичного об’єднання – засідання творчої майстерні з відкритим позакласним заходом – спортивним святом «Козацькі розваги».

Директор НМЦ ПТО у Донецькій області Едуард Гончаров нагадав присутнім основні принципи національно-патріотичного виховання учнів ПТНЗ, підкреслив важливість формування особистості патріота і громадянина під час проведення уроків та в позаурочний час.

З презентацією власного досвіду роботи щодо патріотичного виховання на уроках фізичної культури шляхом проведення національних ігор і свят виступив Олег Вотчель.

Практична частина творчої майстерні проходила в малій спортивній залі та включала в себе проведення відкритого позакласного заходу.

У рамках спортивного свята «Козацькі розваги» учні-учасники виконали показові вправи з козацькою зброєю, продемонстрували техніку володіння національним бойовим мистецтвом «Спас», торкнулися історії розвитку Запорізької Січі. Вони не лише показали свої фізичні здібності та спортивні можливості, а й змагалися у винахідливості та красномовстві, беручи участь у вікторинах та конкурсах.

На святі лунали козачі пісні, дотепні жарти піднімали настрій і створювали атмосферу доброзичливості та позитиву.

Почесний гість заходу, директор міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» відділу молоді та спорту Краматорської міської ради Олександр Мілентєєв підкреслив значення національних традицій, історії та культури свого народу для виховання сучасної молоді – справжніх патріотів України.

Учасники засідання відзначили добру організацію та злагоджену роботу всього колективу училища при підготовці та проведені регіонального заходу.

Підводячи підсумки та аналізуючи роботу творчої майстерні, гості наголошували на важливій ролі застосування на уроках фізичної культури елементів національних українських бойових мистецтв, а саме елементів козачої боротьби «Спас».

 

Більше фотографій з заходу – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 

 
01.03.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах