Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті пройшли чергові матчі Вищої ліги чемпіонату України з волейболу серед чоловіків

19-21 лютого в Бахмуті в ігровому залі спорткомплексу «Металург» відбулися матчі 4-го туру Вищої ліги XXV чемпіонату України з волейболу серед чоловіків.

Чергові поєдинки у групі «Б» провели дві команди, що представляють Донецьку область, - «Бахмут» і «Олімп». Їх суперниками були харківські «Локомотив - ХОВУФКС № 1» і «Юракадемія-2».

На урочистому відкритті змагань з вітальними словами до спортсменів і глядачів звернулися начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, голова комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради Віктор Лис, директор Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки Ігор Анушкевич.

Волейболісти всіх команд виглядали справжніми богатирями-атлетами. Юнаки під 2 метри зростом вражали глядачів легкістю переміщення по майданчику, високими стрибками, «гарматними» ударами. Ігровий зал був заповнений уболівальниками під зав’язку.

За підсумками туру в Артемівську, вигравши всі три зустрічі, перше місце посіла команда «Локомотив». На другому місці – «Бахмут», у активі якого 2 перемоги і 1 поразка. Третій – «Олімп», у якого 1 перемога і 2 поразки.

Таким чином, у Вищій лізі XXV чемпіонату України з волейболу серед чоловіків завершилася попередня боротьба, яка проходила в двох групах, – «А» і «Б». За підсумками 4-х турів волейбольний клуб «Бахмут» посів друге місце, що дозволить йому взяти участь у фінальних матчах, де будуть розіграні нагороди змагань.

 

Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 
23.02.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах