Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бахмут прийняв чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат на честь Валерія Подлужного

19-20 лютого в Бахмуті на спортивно-оздоровчій базі стадіону «Металург» пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1999-2000, 2001-2002, 2003-2004 років народження на честь Валерія Подлужного.

Валерій Васильович Подлужний – радянський український легкоатлет, стрибун у довжину, бронзовий призер Літніх Олімпійських ігор 1980 року, десятиразовий чемпіон СРСР, заслужений майстер спорту СРСР.

В урочистому відкритті змагань взяли участь президент федерації легкої атлетики Донецької області Віктор Лис, Заслужений тренер України, наставник Валерія Подлужного Валентин Солдаткін, майстер спорту міжнародного класу, учасниця Олімпійських ігор Маргарита Твердохліб.

Віктор Лис побажав спортсменам успіхів у змаганнях, висловивши сподівання, що вони наслідуватимуть приклад відомих легкоатлетів Донеччини, які наразі захищають честь країни на міжнародних змаганнях.

Після відкриття змагань були проведені виставкові змагання з естафетного бігу за програмою «Дитяча легка атлетика». Команди-учасники отримали грамоти та солодкі нагороди.

 

У відкритому чемпіонаті Донецької області на честь Валерія Подлужного взяли участь понад 300 спортсменів (14 команд): команди Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, ОКДЮСШ ДОО ВФСТ «Колос», представники Бахмута (три команди), Костянтинівки (дві команди), Бахмутського району, Торецька, Вугледара, Дружківки, Димитрова, Красноармійського району, Сєвєродонецька (Луганська область).

 

Дуже яскравими виявилися змагання в секторі зі стрибків у висоту. Представник Костянтинівки Давид Оломський подолав планку на висоті 2 м 05 см, що є повторенням рекорду манежу.

Крім стрибків у висоту, юні легкоатлети змагалися в бігу на 60 м, 300 м, 600 м, 1000 м, стрибках у довжину, потрійному стрибку, штовханні ядра.

 

Господарі змагань, спортсмени Бахмута, посіли за підсумками чемпіонату 45 призових місць.

Чемпіони та призери були нагороджені грамотами та медалями управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

З повним списком кращих легкоатлетів у особистій першості чемпіонату можна ознайомитися в прикріпленому файлі.

 

 
23.02.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах