Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Черговий Олімпійський урок в Маріуполі провели для учнів ЗОШ № 36

18 лютого в Маріупольській ЗОШ № 36 відбувся Олімпійський урок з елементами греко-римської боротьби.

Захід розпочався з урочистої лінійки, на якій пролунав гімн України і був винесений державний прапор. Школярам розповіли про історію Олімпійських ігор, традиції греко-римської боротьби і боротьби Куреш у Приазов’ї.

На урок, що проводився для школярів першого, четвертого, п’ятого і шостого класів, завітали бійці батальйону «Азов».

Майстер-клас для учнів ЗОШ № 36 провели вихованці КДЮСШ «Атлетик», призери першостей міста з греко-римської боротьби Владислав Бєкрєєв (ЗОШ № 54, директор Тетяна Тілініна), Єгор Ткачук (ЗОШ № 66, директор Наталія Ровицька), Андрій Гірін та Михайло Гладкий (ЗОШ № 65, директор Богдан Хомусяк), а також чемпіон Маріуполя зі спортивної гімнастики Владислав Олейніченко (ДЮСШ № 2, тренер В’ячеслав Кисельов).

Хлопці продемонстрували акробатичні етюди, прийоми самооборони. Школярі настільки зацікавилися греко-римською боротьбою, що після показових виступів до секції КДЮСШ «Атлетик» записалося 6 осіб.

Також між учнями і борцями були проведені змагання на кращу фізичну підготовку і на перетягування канату.

Учасники Олімпійського уроку були нагороджені цінними призами, наданими управлінням з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, управлінням з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради, міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Донецьким обласним відділенням Національного олімпійського комітету України (уповноважений – Віктор Поліщук).

 
 
 
19.02.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах