Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Володарському районі пройшов XIV жіночий турнір з волейболу «З любов’ю до спорту»

13 лютого в спортивному залі загальноосвітньої школи № 1 в смт. Нікольське (до 4 лютого 2016 року – Володарське) відбувся XIV відритий жіночий турнір з волейболу під назвою «З любов’ю до спорту», ​​присвячений Дню Святого Валентина.

Організаторами змагань виступили відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Володарської райдержадміністрації, РВФСТ «Колос» і ВРЦФЗН «Спорт для всіх».

У турнірі взяли участь 6 жіночих команд: Володарська ЗОШ № 1, «Малинівка» (с. Малинівка), «Багіра» (с. Новокраснівка), «Легіон» (с. Малоянисоль), «Спартак» (с. Республіка) і команда «Дем’янівка» (с. Дем’янівка Першотравневого району).

Перед початком змагань учасники та гості турніру змогли ознайомитися з інформаційним стендом, на якому були розміщені фотографії всіх попередніх турнірів і таблиці команд-переможців. Завдяки цьому можна було побачити, як змінювалися склади команд минулих років.

На урочистому відкритті змагань усіх присутніх на спортивному святі привітав начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Кубарєв. Він побажав усім справжнього кохання і багато перемог, висловив подяку тренерам за їх повсякденну працю та участь у турнірі. Почесними гостями жіночого турніру з волейболу стали голова Володарської райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Завгородній, голова районної ради Василь Мітько, голова Першотравневої районної ради Володимир Топузов, голова Першотравневої районної адміністрації Дмитро Черниця.

Згідно з жеребкуванням, команди були розділені на дві групи. У групі «А» грали «Дем’янівка», ЗОШ № 1, «Спартак». У групі «В» – «Малинівка», «Легіон» і «Багіра». Ігри проходили за коловою системою. Під час розминки було видно, що дівчата серйозно підготувалися до турніру. Особливо цікаво було спостерігати за відпрацюванням подач – волейболістки докладали всю свою силу, адже від вирішальної подачі може залежати доля гри.

У групі «А» з першого місця до фіналу вийшла «Дем’янівка», з другого – «Спартак». У групі «В» першою командою стала «Багіра», другою – «Легіон». У першому півфіналі боролися «Дем’янівка» і «Легіон», гра закінчилася із рахунком 2:0. Такий же результат був і в другому півфіналі, де «Багіра» виявилася сильнішою за «Спартак».

У боротьбі за третє місце зійшлися команди «Спартак» і «Легіон». Першу гру «Спартак» із легкістю зміг виграти. У другій зустрічі волейболісткам з «Легіону» вдалося відновити статус-кво, але в третій сутичці «Спартак» забрав перемогу собі.

Усі вболівальники з нетерпінням чекали фіналу. Першу партію без особливих зусиль виграла команда «Багіра», у другій партії «Дем’янівка» нав’язала супернику свою гру і завдяки цьому змогла здобути перемогу. Третя партія була короткою – волейболісткам «Багіри» вдалося посісти довгоочікуване перше місце і стати переможцями турніру.

На урочистому підведенні підсумків усі команди були нагороджені грошовими призами, кубками, дипломами та грамотами.

Також були відзначені гравці: у номінації «Кращий нападник» – Анна Чавдар («Легіон»), у номінації «Кращий зв’язуючий» – Тетяна Сапах («Дем’янівка»), у номінації «Кращий захисник» – Тетяна Залевська («Спартак»). Міс турніру одноголосно була обрана Анна Литвин («Дем’янівка»). Кращим гравцем стала Ярослава Чека («Багіра»).

Володимир Топузов і Дмитро Черниця подарували команді «Дем’янівка» торт і волейбольні м’ячі, чим дуже потішили волейболісток.

Щирі слова подяки організатори турніру висловлюють Володимиру Завгороднему і Василю Мітько за підтримку спорту і проведення свята. Команда «Багіра» дякує за надану допомогу В.Журило, С.Безлюднему та І.Челбарах.

По закінченню турніру учасники робили фото на пам’ять і ділилися враженнями від гри.

 
18.02.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах