Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Добропільські школярі змагалися в боксі

13 лютого в Добропіллі відбулася особиста першість ДЮСШ відділу освіти міської ради з боксу серед школярів 2004-2006 років народження.

Змагання були присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Боксерський клуб «Ринг» приймав спортсменів із міст Білицьке, Білозерське. У змаганнях взяло участь понад 50 вихованців, проведено 25 боїв у різних вагових категоріях.

На спортивному заході були присутні почесні гості: заступник Добропільського міського голови Олексій Галицький, начальник відділу фізичної культури і спорту Добропільської міської ради Лариса Грибаускас, начальник відділу освіти Добропільської міської ради Інна Кальченко.

На виступ юних боксерів прийшли подивитися батьки, друзі спортсменів. Спортивна зала була дуже заповнена, тому підчас змагань панувала емоційна, позитивна атмосфера.

Боксери були нагороджені медалями та почесними грамотами, а для переможців за рахунок коштів місцевого бюджету, передбачених на фізичну культуру і спорт, буде організована поїздка до льодового Палацу на каток.

Першість ДЮСШ проводилася з метою формування здорового способу життя, популяризації та пропаганди боксу, виявлення сильніших спортсменів міста.

Головний суддя змагань – Андрій Бичков, заступник головного судді – майстер спорту України Жан Ншимірімана.

 
16.02.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах