Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тренер Лиману Олександр Рєзніков отримав «С»-диплом ФФУ

12 лютого завершилося навчання другої групи тренерів за програмою «С»-диплому Федерації футболу України для наставників жіночих команд.

Серед 22-х чоловік повний курс навчання пройшов і тренер-викладач ДЮСШ м. Лиман, президент Дитячо-юнацького футбольного клубу «Багіра» м. Лиман Олександр Рєзніков.

56-річний тренер проходив дві сесії навчання. Окрім теоретичних занять, він закріплював набуті знання на практиці. Лекторами на заняттях виступили такі знакові постаті в українському жіночому футболі, як Володимир Рева (головний тренер жіночої збірної України), Наталія Зінченко (тренер збірної U19), Сергій Сапронов (тренер дівочої збірної U17) та інші відомі спеціалісти.

Під час урочистої церемонії, яка відбулася в конференц-залі Будинку футболу, тренерські ліцензії фахівцям вручив виконавчий директор Федерації футболу України Юрій Запісоцький. У свою чергу, наставники щиро подякували керівництву ФФУ за надану можливість підвищення рівня кваліфікації, відзначивши високий клас викладацького складу.

Ліцензія «С» дає право працювати в масовому та дитячо-юнацькому футболі, після її отримання можна продовжити навчання для отримання ліцензії «В».

Олександр Рєзніков зізнається, що для нього отримання такого диплому – новий етап у житті. Його вихованці наприкінці січня посіли почесне 2 місце у відбіркових змаганнях чемпіонату України 2015-2016 років (жінки, 1 ліга), та вийшли у фінал. Тепер тренер працюватиме над досягненням ще вищих результатів.

 
16.02.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах