Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда з Дружківки взяла участь у фіналі «Спортивної зими 2016»

10-13 лютого представники десяти областей України зійшлися у фіналі Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима 2016», які традиційно гостюють у комплексі «Сонячна долина» (с. Бояни Чернівецької області).

Цей проект реалізується Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з метою популяризації зимових видів спорту, встановлення дружніх стосунків між підлітками з різних куточків України, гуртування навколо активного зимового відпочинку та здорового способу життя.

У «Спортивній зимі 2016» були представлені Вінницька, Донецька (м. Дружківка), Житомирська, Київська (м. Українка), Львівська, Одеська (м. Котовськ), Полтавська, Тернопільська, Хмельницька і Чернівецька області. До складу команди входили по двоє дівчат та хлопців віком від 9 до 15 років.

За підсумками всіх видів змагань перше місце посів колектив Львівської області, другими стали учасники з Хмельницької області, третіми були школярі з Вінницької області. При цьому, звісно, у подібних проектах особливо актуальним є олімпійське гасло: «Головне – не перемога, а участь». 

 
16.02.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах