Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Слов’янськ прийняв чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат

5-7 лютого в Слов’янську на базі Авіаційного коледжу СКНАУ відбувся чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат.

У змаганнях брали участь юні спортсмени 2002-2003, 2004-2005, 2006-2007 років народження, усього – 262 особи.

Показати свої кращі здібності та поборотися за звання найкращих зібралися дзюдоїсти з 10-ти міст – Бахмута, Димитрова, Добропілля, Краматорська, Красноармійська, Лиману, Маріуполя, Слов’янська, гості з Рубіжного і Сєвєродонецька Луганської області, та 6-ти районів: Бахмутського, Красноармійського, Краснолиманського, Першотравневого, Слов’янського, Тельманівського.

Під час урочистого шикування учасників чемпіонату привітали начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко та головний спеціаліст відділу організаційно-спортивної роботи управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Дмитро Подопригора, які побажали спортсменам гарних виступів і високих досягнень.

Змагання відбулися в особисто-командній першості. За результатами чемпіонату перше місце посіла команда Слов’янська, друге місце виборола команда Лиману, а третє місце – у заліку спортсменів з Краматорська.

Переможці та призери змагань у особистому заліку у своїх вікових та вагових категоріях нагороджені почесними грамотами та подарунками.

Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 
08.02.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах