Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці з нагоди Дня Соборності України відбулося спортивне свято

З нагоди Дня Соборності України, свята патріотизму, єдності та братерства, у Дружківці після довгої перерви, пов’язаної з карантином, було проведено комплекс спортивних змагань для дітей з різних міст Донеччини. Головною метою заходу була популяризація активного дозвілля в зимовий період.

У розважальному комплексі «МАН» відбулися змагання з боулінгу для дітей-переселенців з різних міст Донецької області. Участь у цій цікавій грі брали 26 дитини. Атмосфера заходу була справді святковою і дружньою, а спортивний азарт лише підсилював її.

На відкритті змагань був присутній в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, який висловив переконання, що День Соборності та Свободи має об’єднати громадян. «Свято поки ще не стало тією радісною та великою подією, коли кожен українець може сказати – так, ми живемо в одній великій країні. Але до цього треба прагнути, і це свято якраз і покликане виховати в нас почуття соборності, єднання, свободи в незалежній країні. Це свято має стати об’єднуючим чинником для всього українського народу», - сказав він.

Наприкінці змагань були визначені переможці, ними виявились: Олена Рак, яка набрала 189 балів, та Самуіл Літвінов з результатом 146 балів.

У Дружківській гімназії «Інтелект» проходили змагання з бадмінтону серед дітей 5-10-х класів. Участь у них взяли діти з Костянтинівки та Дружківки. Вони із великим задоволенням змагалися між собою, захоплено відбивали воланчики на поле суперника та намагалися здобути жадану перемогу для свої команди. За результатами змагань перше місце дісталося представникам Дружківки, друге та третє місця посіли колективи з Костянтинівки. Також окремими грамотами були відзначені кращі гравці в особистому заліку: І місце­­ – Руслан Садовнік, Аліна Слепухова, Дмитро Карпусь, ІІ місце – Поліна Паеглє, Владислава Радіонова, Поліна Паеглє, ІІІ місце – Ілля Северін, Олександр Середа, Аліна Черкас, ІV місце – Аліна Влас.

Не менш цікавими були і змагання з настільного тенісу серед дітей 2004 р.н та молодше, які проходили в Дружківському спортивному комплексі «Грета». На спортивному майданчику зустрілися команди з Артемівська, Дружківки та Костянтинівки. Ігри між дітьми були по-справжньому напружені та яскраві, насичені динамічними моментами. Родзинкою спортивного заходу була наймолодша учасниця, віком 5 років – Анастасія Євтушенко. 

У фіналі змагань перше місце виборола команда Артемівська, друге місце посіли гравці з Дружківки, а третє місце дісталося представникам Костянтинівки. Окремими грамотами були нагороджені кращі гравці. Найсильнішою серед дівчат була Ганна Пахомова, серед хлопців – Олег Реготун.

Усі діти, які брали участь у змаганнях до Дня Соборності України, отримали дипломи та кубки Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

 
01.02.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах