Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську провели турнір з міні-футболу серед ветеранів пам’яті Юрія Морозова

30 січня в Слов’янську на базі міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відбувся турнір з міні-футболу серед команд ветеранів спорту, присвячений пам’яті тренера-викладача з футболу Юрія Олексійовича Морозова.

Участь у змаганнях взяли 38 гравців у віці від 40 років і старші, які представляли команди: «Працівники державних установ», «Мікрорайон «Центр», «Хімік», «Восток».

На початку змагань, під час урочистого шикування, присутні вшанували пам’ять Юрія Морозова хвилиною мовчання. До учасників турніру звернулися начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко та онука Юрія Олексійовича – Юлія, яка теж займається футболом і є гравцем дівочої команди «Слов’яночка».

Ігри видалися цікавими, динамічними і результативними. У підсумку, перше місце посіла команда «Мікрорайону «Центр», на другому місці опинився «Восток», а третьою виявилася команда працівників державних установ.

Переможці та призери змагань відзначені кубком та грамотами відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради. Але незважаючи на результат і зайняті місця, усі учасники отримали, перш за все, задоволення від улюбленої гри та спілкування.

 

Р.S. Юрій Олексійович Морозов пішов з життя 10 січня 2014 р. у віці 63 років.

З 1992 року Юрій Олексійович працював керівником секції футболу КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості м. Слов’янськ». Був засновником і керівником громадської організації «Дитячо-юнацький футбольний клуб «Салют», вихованці якої – дівоча команда з футболу, яка неодноразово брала участь у обласних та Всеукраїнських змаганнях, ставала переможцем та призером різноманітних турнірів.

Завдяки Юрію Олексійовичу в Слов’янську, до Дня Незалежності України, була започаткована першість міста з футболу серед дворових і вуличних команд. Участь у даних змагання щороку беруть близько 250 юних футболістів у різних вікових категоріях. У 2015 році ці змагання відбулися в 16-й раз поспіль.

 
01.02.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах