Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» на виїзді поступився «Кременчуку»

29 січня в Кременчуці відбувся центральний матч 18-го туру чемпіонату України з хокею між місцевою командою «Кременчук» і ХК «Донбас».

Окрилені гучною підтримкою трибун, господарі активніше почали гру, створивши достатню кількість небезпечних моментів біля воріт Царегородцева. Досвідчений голкіпер не без допомоги захисників справлявся з атаками суперника навіть під час першої в матчі меншості. Коли, здавалося, «Донбас» освоївся на гостьовому льоду, масивний навал «Кременчука» дав результат: Чернишенко вдалося проштовхнути шайбу у ворота.

Після пропущеного гола команди активізувалися, хокеїсти почали частіше отримувати видалення. «Донбас» реалізувати свою більшість не зміг, а господарям вдалася друга шайба: чисельну перевагу використовував Карпенко. Відквитати один гол до першої перерви вдалося Никифорову.

Другий період почався з гола Лисака, і подальшої меншості для «Донбасу». Незважаючи на це, донеччани змогли провести швидку контратаку, але Захаров не переграв Шевчука. Реабілітувався за молодого одноклубника Докшин, який вразив ворота суперника вже за більшості. За рахунку 3:2 Захаров знову міг відзначитися в меншості, але на цей раз «Кременчук» врятував каркас воріт. Не забиваєш ти, забивають тобі – ця заяложена фраза спрацювала і цього разу. Більшість реалізував Карпенко.

У заключній третині гри інтригу відродила швидка шайба «Донбасу» – відзначився захисник Денис Петрухно. Гості перехопили ініціативу, утім, зрівняти рахунок їм так і не вдалося. Господарі же провели атаку, після якої гол у ворота нашої команди був зафіксований після перегляду відеоповтору. Таким чином, підопічні Анатолія Степанищева зазнали четвертої поразки в поточному чемпіонаті.

«Кременчук» – «Донбас» – 5:3 (2:1, 2:1, 1:1)

Голи: 1:0 Чернишенко (Коренчук, Янишевський), 9:07, 2:0 Карпенко (Коренчук, Лисак), 13:44-бол, 2:1 Никифоров (Буценко, Бабинець), 16:44, 3:1 Лисак (Коренчук, Романенко), 24:00, 3:2 Докшин (Журун, Чердак), 30:37-бол, 4:2 Карпенко (Романенко, Лисак), 32:10-бол, 4:3 Петрухно (Толстушко, Бабинець), 40:40, 5:3 Чернишенко (Янишевський, Підгурський).

Наступний матч у рамках чемпіонату України з хокею «Донбас» проведе в Дружківці. 1 лютого о 18:00 суперником нашої команди стане київський клуб «Крижинка-Компаньйон».

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
31.01.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах