Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Артем Блошенко здобув «золото» Гран-Прі на Кубі

З 22 по 24 січня в Гавані (Куба) проходив міжнародний турнір з дзюдо серії «Гран-Прі».

Донецьку область у складі збірної команди України на змаганнях успішно представив Артем Блошенко, який у ваговій категорії до 100 кг здобув золоту медаль.

У першій зустрічі наш дзюдоїст переміг Хектора Кампоса з Аргентини, у другій – Александре Мсхаладзе з Грузії, у третій – Казбека Занкішієва з Росії.

У півфіналі він виявився сильнішим за Івана Ремаренко (ОАЕ), а у фіналі вийшов переможцем із сутички з дворазовим призером чемпіонатів світу німцем Карлом-Річардом Фреєм.

Зазначимо, що чотири з п’яти зустрічей Блошенко завершив достроково – «іппоном». Тільки третю, проти росіянина Казбека Занкішієва, Артем виграв завдяки меншій кількості попереджень.

Додамо, що змагання в Гавані були рейтинговими для претендентів на участь у майбутніх Олімпійських іграх, які проходитимуть з 5 по 21 серпня 2016 року в Ріо-де-Жанейро. Серія подібних стартів триватиме до кінця травня поточного року, коли фактично буде завершений олімпійський відбір для дзюдоїстів.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик вітає спортсмена та його тренера із здобуттям золотої нагороди та бажає нових перемог на шляху до Олімпійських ігор-2016.

 
25.01.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах