Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Підсумки І етапу чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат старшої вікової категорії 1999-2000 років народження

На Полтавщині з 14 по 16 січня 2016 року в місті Гребінка відбулися змагання І етапу чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат старшої вікової категорії 1999-2000 років народження, у яких взяло участь дванадцять команд.

Загальне керівництво і контроль за організацією та проведенням чемпіонату України з футзалу здійснює Міністерство молоді та спорту України та Федерація футболу України. Безпосередня організація та проведення змагань покладається на Асоціацію футзалу України (АФУ) та, за її дорученням, Комітет з проведення змагань.

Команда «ІМС»-«Багіра»-ДЮСШ (м. Красний Лиман) взяла участь у змаганнях, які проводяться за коловою системою в одне коло у два тури – етапи. Після першого етапу «Багіра»-ДЮСШ займає шосту сходинку, маючи в своєму активі 4 очки. Трійка лідерів має такий вигляд:

1. «Ладомир» (м. Володимир-Волинський);

2. «Вікторія» (м. Конотоп, Сумська обл.);

3. «Біличанка»-ДЮСШ (м. Ірпінь, Київська обл.).

Також нещодавно стало відомо, що вихованка краснолиманського футболу, зокрема команди «Багіра»-ДЮСШ, Софія Рубан за підсумками 2015 року визнана кращою у номінації «Відкриття та надія українського футболу» та у футзалі в номінації «Краща молода футзалістка до 19 років України».

 
21.01.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах