Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Малоянісолі відбувся турнір з волейболу на призи сільського голови

16 січня гостинний Малоянісоль зустрічав учасників волейбольного турніру на призи голови сільської ради.

Система проведення змагань (на майданчику 4 чоловіка та 2 жінки) завжди викликає великий інтерес як у глядачів, так і у спортсменів. Дуже приємно, що до організації змагань долучились всі ланки громади: сільська рада (голова – Бахчисарай Є. Ф.), профспілковий комітет ТОВ "Світанок" (голова Кумуржи М.А.), школа (директор Темір Є.Н.), інструктор з фізичної культури Ханча К.В.

Без перебільшення вся ця робота була зроблена на найвищому рівні і заслуговує великої уваги з боку учасників, глядачів та любителів спорту.

У змаганнях взяло участь 4 команди: "Малинівка" (тренер Ахвердіев І.Ш.), "Багіра" (с.Новокраснівка, тренер Еменджи В.К.), "Спартак" (с.Республіка, тренер Самарський В.Б.) і господарі - команда "Легіон" (тренер Ханча К.В.).

На урочистому відкритті всіх присутніх учасників спортивного свята тепло привітав сільський голова Бахчисарай Є.Ф., побажавши всім гарного настрою і красивої гри. Постійний співорганізатор всіх спортивних заходів с. Малоянісоль Михайло Кумуржи у своєму виступі коротко зупинився на славних традиціях с.Малоянісоль та висловив вдячність усім, хто зберігає спадкоємність поколінь у спорті в рідному селі, а так само порадував всіх приготованими грошовими призами.

Все спортивне свято пройшло в теплій дружній обстановці, а на майданчику панувала справжня боротьба і інтрига.

За підсумками змагань безперечним лідером стала команда "Малинівка" зі своїми досвідними гравцями Марущак А., Чеграхчи К., Каширіним В. Продемонструвавши свою майстерність у складі команди, вони завоювали головний приз. 

Усім своїм настроєм гравці команди "Легіон" показали жагу до перемоги. У протистоянні зі своїм головним конкурентом з командою "Малинівка", вони в першій партії змогли показати прекрасну гру, але наприкінці на своїх помилках «зламались». Гідно заявивши про себе, в результаті посіли 2 місце.

Цікавим складом виступила команда "Спартак". Молоді гравці з хорошою технічною підготовкою змогли гідно виступити проти своїх суперників. У підсумку – 3 місце.

Залучення молоді до занять спортом, популяризація здорового способу життя, завжди є головним критерієм у роботі тренера В.Еменджи. Склад команди завжди молодий, рішучий і готовий боротись до кінця. На цьому турнірі вони проявили всі свої найкращі якості і завоювали приз за волю до перемоги. 

Голова сільської ради Є. Ф. Бахчисарай і голова профспілкового комітету ТОВ «Світанок» М.А. Кумуржи вручили командам кубки та грошові призи.

 
18.01.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах