Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Артемівськ прийняв відкритий чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат

8-9 січня в Артемівську відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1999-2000, 2001-2002 років народження та молодше.

У його урочистому відкритті взяв участь президент федерації легкої атлетики Донецької області Віктор Лис. Він привітав спортсменів та їх тренерів з початком нового змагального року і побажав усім міцного здоров’я, досягнення своєї мети. Віктор Лис зазначив, що 2016 рік є олімпійським і буде багатим на змагання різного рівня.

Незважаючи на несприятливі погодні умови, для участі в чемпіонаті зібралися понад 250 спортсменів з різних міст та районів Донеччини, а також гості із Сєвєродонецька і Щастя (Луганська область). Усього – 14 команд.

Змагання були відбірковими для участі в чемпіонаті України серед юнаків, який проходитиме в Запоріжжі наприкінці січня.

За підсумками чемпіонату в командній першості місця розподілилися таким чином:

1 місце – команда Артемівська (264 очки);
2 місце – команда Маріуполя (260 очок);
3 місце – команда Костянтинівки (234 очки).

Високі результати були показані в секторі зі стрибків у довжину. Представник Артемівська Данило Горбенко приземлився на позначку 6 м 73 см.

Серйозна боротьба розв’язалася в секторі зі штовхання ядра. Два учасники показали однаково високі результати – по 14 м 92 см. За кількістю спроб переміг легкоатлет з Дзержинська Микита Кадацький, а Олександр Романовський з Маріуполя став другим.

Давид Оломський був кращим у змаганнях зі стрибків у висоту серед юнаків (його результат – 1 м 90 см), а серед дівчат у цій дисципліні перемогла Анастасія Каліниченко із результатом 1 м 55 см.

Першою на дистанціях 60 і 200 метрів стала представниця Артемівська Катерина Мальцева. Олександр Пирогов переміг на дистанціях 60 метрів з бар’єрами та 200 метрів.

Команди-переможці змагань були нагородженні грамотами та кубками. Спортсмени, які посіли призові місця, отримали грамоти та медалі. 

 
10.01.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах