Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У ДВУОР ім. С.Бубки відбулися традиційні грудневі святкування

Традиційно в грудні в Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С.Бубки проводяться заходи до Дня Святого Миколая та дня створення Національного олімпійського комітету України.

Так, 11 грудня в Костянтинівці відбулася матчева зустріч з волейболу між командами ДВУОР ім. С.Бубки та СК «Оберіг».

Матчеві зустрічі з футболу учні ДВУОР ім. С.Бубки провели в Слов’янську (18 грудня) і Рубіжному (19 грудня).

З 1 по 10 грудня в приміщенні бібліотеки було організовано виставку літератури на олімпійську тематику, приурочену до 25-річчя НОК України. Книги, представлені на виставці, викликали живий інтерес у молоді училища.

13 грудня в рамках клубу вихідного дня для вихованців Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, які проживають у гуртожитку, було проведено конкурс-вікторину на олімпійську тематику «Олімпіада мир несе і спокій». Під час проведення заходу учні та студенти виявили неабияку активність, зацікавленість та добрі знання з даної тематики. Найактивніші та найерудованіші – Василь Курасов, Ростислав Кравченко, Віолета Петровська – були нагороджені грамотами.

11 грудня всі класи та групи училища взяли активну участь у конкурсі тематичних вітальних стіннівок «НОК України – 25!». При їх оформленні вихованці виявили неабияку креативність. Кращими роботами визнано стіннівки учнів 9-А класу та студентів 11-ї групи.

Усі вітальні стіннівки прикрашали святкову залу, де 18 грудня проводився комплексний святковий загальноучилищний захід, приурочений до Дня Святого Миколая та 25-річчя НОК України.

Свято відвідали почесні гості: начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, директор Школи вищої спортивної майстерності Крістіна Русінова, директор Харківського обласного вищого училища фізичної культури і спорту Анатолій Попов.

Наймолодші учні училища отримали солодощі від Святого Миколая. Солодкими подарунками та грамотами ДВУОР ім. С.Бубки були нагороджені відмінники навчання та переможці конкурсу «Чиста кімната», який проводився для вихованців училища, що проживають у гуртожитку.

Грошовими сертифікатами та грамотами Донецької обласної державної адміністрації за високі спортивні досягнення на змаганнях національного, міжнародного рівнів у 2015 році були нагороджені студенти училища Артем Алфімов, Олена Радюк, Данил Горбенко.

Грамоти управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації за високі спортивні досягнення в 2015 році отримали 5 студентів та учнів ДВУОР.

Подяками комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради були нагороджені 5 учнів та студентів.

У День Святого Миколая збулася найбажаніша мрія вихованців та педагогів училища – від управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації вони отримали в подарунок радіоапаратуру, пральні машинки та холодильники. Їх вручив начальник управління Володимир Мицик.

У цей день у святково прибраній залі панувала тепла доброзичлива атмосфера. Звучали пісні, до уваги глядачів був представлений запальний танок «Бугі-вугі» у виконанні учнівсько-студентського колективу «Ретро». Захід залишив у серцях та душах кожного його учасника часточку тепла, доброти та віри в те, що завітні мрії обов’язково здійсняться.

 
26.12.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах