Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У ДВУОР провели «Клуб вихідного дня» до 25-річчя НОК України

У Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С.Бубки вже стало традицією проведення для студентів та учнів навчального закладу «Клубу вихідного дня». 13 грудня дана зустріч була присвячена 25-річчю створення Національного олімпійського комітету України.

Зустріч почалася з вітання, де кожна дитина назвала вид спорту, яким вона займається. Після чого весело пройшла вікторина, присвячена олімпійській тематиці.

Учні та студенти Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С. Бубки є майбутнім складом Олімпійської збірної України та для них важливо вміння взаємодіяти в команді. Для цього були проведені командні конкурси.

Капітанам був повідомлений вид спорту, який їм спільно з командою потрібно було зобразити на папері за допомогою фарб. Важлива умова – щоб командир словесно не повідомляв команді, який вид спорту необхідно зобразити, а почав малюнок сам і передавав пензлик по черзі іншим членам команди.

Далі всім була дана письмова інструкція, як із паперу створити символи олімпійських ігор, але назва символіки не повідомлялася. Чітко дотримуючись покрокової інструкції, команди зробили з паперу Олімпійського ведмедика, Олімпійські кільця і вогонь.

Командна робота дала можливість відстежити дії колективу в умовах вирішення складно здійсненних завдань: як учасники команди можуть спільно досягати бажаного результату; хто здатний взяти на себе відповідальність; як взаємодіє колектив. Розподіливши правильно ролі, команди швидко і якісно виконали запропоновані завдання.

 
15.12.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах