Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшла чергова координаційна рада з неолімпійських видів спорту

12 червня в актовій залі Донецького обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій пройшла чергова координаційна рада з неолімпійських видів спорту.

Питаннями засідання стали актуальні проблеми розвитку неолімпійських видів спорту, підсумки підготовки спортсменів Донецької області до участі у IX Всесвітніх Іграх (м. Кале, Колумбія, 25 липня – 7 серпня 2013 року) та надання невідкладної медичної допомоги спортсмену (доповідач: Анатолій Погорелов – лікар спортивної медицини обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру).

На координаційній раді ділилися досвідом з колегами в проведені змагань представники федерацій з регбі (Ігор Юркін – тренер 1 категорії) та американського футболу (Кирило Мірощенков – директор СК «Скіфи-ДонНТУ», віце-президент федерації Донецької області).

Наприкінці заходу відбулося нагородження тренерів (за високий професіоналізм, особистий вагомий внесок у розвиток виду спорту в Донецькій області та за підготовку спортсменів високого класу) та провідних спортсменів (за високі спортивні досягнення та підняття іміджу Донецької області на міжнародній арені) з неолімпійських та східних видів спорту за підсумками 1 півріччя 2013 року.

Координаційна рада з питань фізичної культури та спорту обласних федерацій з неолімпійських видів спорту проводиться управлінням з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації спільно з обласним центром фізкультурно-оздоровчої роботи один раз у квартал з метою сприяння розвитку неолімпійських видів спорту, організації фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів.

 
14.06.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах