Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині визначилися переможці обласних змагань «Веселі старти»

17 грудня на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу міста Родинське відбувся фінал обласних змагань серед школярів 4-6 класів «Веселі старти».

Поборотися за звання найсильніших приїхали кращі за підсумками зональних етапів – шість команд загальною кількістю 60 дітей, які представляли: Краматорську ЗОШ № 26, Родинську ЗОШ № 8 (Красноармійська міська рада), Часовярську ЗОШ № 15 (Артемівська міська рада), ЗОШ № 6 Волноваського району, Очеретинську ЗОШ Олександрівського району та ЗОШ смт. Очеретине Ясинуватського району.

Почесними гостями на спортивному святі були начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, голова Красноармійської міської ради Руслан Требушкін, голова Родинської міської ради Сергій Федоров та в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко.

«Дуже приємно бачити таких юних учасників змагань, які полюбляють рухову активність, заняття фізичною культурою і спортом. Усі ви вже є переможцями, бо пройшли відбір у своїх містах і районах, потрапивши до фіналу. Саме на таких спортивних заходах і народжуються майбутні олімпійці. Бажаю, щоб кожен з вас обрав улюблений вид спорту і максимально себе в ньому реалізував. І навіть якщо ви не станете чемпіонами, ви обов’язково виростете здоровими, сильними, загартованими до випробувань людьми, що допоможе досягти будь-яких життєвих висот», - сказав у привітанні до дітей Володимир Мицик.

Під час змагань в залі панувала дружня, але в той же час «бойова» атмосфера. У програму заходу увійшли різні естафети та спортивні конкурси, розвиваючі координаційні здібності, спритність, швидкість, витривалість та інші фізичні якості. Учасники з великим азартом долали всі перешкоди, допомагали, переживали та раділи один за одного.

Представники команд-учасниць подякували організаторам за те, що незважаючи на непрості часи, на Донеччині проводяться спортивні заходи подібного рівня, які дають дітям змогу показати свої кращі якості в змагальній атмосфері та отримати від цього позитивні емоції.

У підсумку, переможцем обласних змагань серед міст стала команда Краматорської ЗОШ № 26 (учитель фізичної культури Олег Рауткін), а найспритнішими серед команд районів були учні ЗОШ смт. Очеретине Ясинуватського району (учитель фізичної культури Микола Лазько).

На церемонії закриття змагань усі учасники були нагороджені грамотами та медалями, а також отримали солодкі подарунки – торти.

 
 
17.12.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах