Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Курахове прийняло традиційний обласний турнір з волейболу серед дівчат

12-13 грудня в Кураховому в спортивному комплексі «Олімпійський» пройшов дводенний обласний турнір з волейболу серед дівчат 2000 року народження та молодше, присвячений пам’яті Миколи Д’яченка.

Ці традиційні змагання проводилися вже 16-й раз. Микола Петрович Д’яченко – колишній директор Курахівської ТЕС (1971-1993 рр.) і колишній голова Курахівської міської ради народних депутатів (1994-1996 рр.). За ініціативи Миколи Д’яченка в 1980 р. у Курахово був побудований унікальний спортивний комплекс «Олімпійський».

Організаторами турніру виступили КЗ «КМКЦФЗН «Спорт для всіх»,  СК «Олімпійський», ДТЕК Курахівська ТЕС.

В урочистому відкритті заходу взяли участь голова Мар’їнської районної ради Олег Дяченко, Курахівський міський голова Роман Падун, народний депутат України Сергій Сажко,начальник ОУКЛ департаменту з управління персоналом ДТЕК Курахівська ТЕС Олена Стрілець, голова профспілкової організації ДТЕК Курахівська ТЕС Андрій Полєтаєв, директор СК «Олімпійський» Сергій Юр’єв.

За перемогу в змаганнях боролися команди з Курахового, Димитрова, Красноармійська і Родинського.

У підсумку, кращою виявилася команда дівчат з Родинського. Друге місце посіли волейболістки Красноармійська, третє – Курахового.

Усі учасники були відзначені грамотами, кубками й тортами від спонсорів турніру.

 

Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 
15.12.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах