Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі відбувся традиційний всеукраїнський турнір з вільної боротьби на призи Михайла Харачури

10-12 грудня в Маріуполі в спорткомплексі «Іллічівець» пройшов традиційний ХVII Всеукраїнський турнір з вільної боротьби на призи заслуженого майстра спорту, дворазового чемпіона світу Михайла Харачури.

У змаганнях брали участь 165 спортсменів – 12 команд із населених пунктів: Токмак, Скадовськ, Херсон, Мелітополь, Артемівськ (Бахмут), смт. Володарське, смт. Кас’янівка, Маріуполь.

Господарів змагань представляли дві школи – КЗ «КДЮСШ» і КЗ КДЮСШ «Атлетик». Серед маріупольських борців чемпіоном став Сергій Ларьков, срібними призерами – Віктор Пасько, Віталій Сидилєв, Вадим Пиндус, Дмитро Тарнавський, Валерій Тоцький, бронзовими призерами – Данило Бахеркін, Владислав Контарев, Сергій Саламов, Артем Овдусенко. Тренують маріупольських спортсменів Сергій Попов і Микола Паппуш.

Змагання пройшли на хорошому рівні з високим напруженням за підтримки управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради.

 

Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 
15.12.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах