Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську для дітей поліцейських влаштували екскурсію в кінно-спортивний клуб

Чудове свято подарували дітям співробітників поліції представники профспілки атестованих працівників ОВС Слов’янського відділення поліції. Хлопців та дівчат запросили здійснити захоплюючу екскурсію в кінно-спортивний клуб «Алюр», який розташований в мальовничому місці Слов’янського курорту.

Школярі познайомилися з умовами та правилами утримання та годування коней, особливостями їх тренувань. Побували в стайні, де стоять близько трьох десятків коней, і отримали можливість пригостити граціозних красенів фруктами і овочами.

Серед вихованців є відмінні спортсмени і ті, які чудово підходять для занять верховою їздою. А є серед коней і справжні актори. Пізнавальна програма тривала і під час виступу наїзниць «Алюр», де вони демонстрували елементи манежної їзди і конкур.

Перед тим як кожна дитина спробувала себе в сідлі під наглядом досвідченого інструктора, школярам розповіли про правила безпечної поведінки при перебуванні поруч з твариною.

У завершенні екскурсії персонал клубу пригостив дітей «козачим» супом – кулешем. За столом на свіжому лісовому повітрі хлопці та дівчата ділилися емоціями, отриманими від спілкування з кіньми.

 
Джерело: сайт «SLAVGOROD.com.ua»
http://slavgorod.com.ua
 
14.12.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах