Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Артемівськ прийняв відкриті обласні змагання з легкої атлетики серед команд ДЮСШ

11-12 грудня в Артемівську відбулися відкриті обласні змагання з легкої атлетики серед команд ДЮСШ 1997 року народження та молодше.

В урочистому відкритті спортивного заходу взяв участь президент Федерації легкої атлетики Донецької області, голова комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради Віктор Лис. Він привітав учасників змагань і побажав їм показати свої найкращі результати. Віктор Лис звернув увагу, що команда Донецької області поповнюється хорошими спортсменами, і висловив надію, що серед присутніх знайдуться легкоатлети, які представлятимуть свій регіон і країну на міжнародному рівні. Після слів привітання прозвучав гімн України.

Усього на доріжки і в сектори вийшли 180 спортсменів: 11 команд міст та районів Донецької області та гості з Луганщини – представники Сєверодонецька і Станично-Луганського району.

Змагання були особисто-командні. Високі результати були показані в секторі зі стрибків у висоту. Першим тут став Ілля Оліферовський, який подолав висоту 1 м 95 см, а другим із результатом 1 м 90 см був представник Костянтинівки Давид Оломський.

У секторі з потрійного стрибка Денис Хара з Маріуполя здобув перемогу із високим результатом 14 м 57 см.

У змаганнях зі стрибків у довжину перемогу серед юнаків здобув представник Артемівська Данило Горбенко, який приземлився на позначці 6 м 75 см.

На бігових доріжках також розв’язалася боротьба. На дистанції 200 м серед юніорів із часом 23.8 сек. переміг Олександр Пирогов з Маріуполя. Другим тут став Віктор Некрасов, який показав час 23.9 сек., а третім – Дмитро Кошелєв (24.4 сек.).

У командній першості кращими виявилися легкоатлети КДЮСШ м. Артемівськ, у активі яких 240 очок. Друге місце посіла команда Маріуполя (182 очка), а третє – представники Костянтинівки (168 очок).

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами, команди-переможці отримали кубки.

 
14.12.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах