Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську пройшла шкільна спартакіада з настільного тенісу

3 грудня в спортивному залі дитячо-юнацької спортивної школи Красноармійська пройшла міська Спартакіада ​​школярів «Здоров’я» з настільного тенісу.

У змаганнях взяли участь 52 учні з 13-ти загальноосвітніх навчальних закладів – юнаки та дівчата 2001 року народження і молодше. Після чотирьох годин наполегливих ігор на зелених столах визначилися кращі тенісисти та шкільні команди.

В особистому заліку серед юнаків першим став Дмитро Бражниченко (ЗОШ № 2), друге місце посів Олександр Стибель (ЗОШ № 12), третє – Дмитро Фомінов (ЗОШ № 12).

В особистому заліку серед дівчат перше місце посіла Єва Бабанська (ЗОШ № 2), другою була Аліна Гук (КУВК), третьою – Анастасія Заводська (ЗОШ № 15).

У командному заліку серед юнаків призові місця посіли ЗОШ № 12, ЗОШ № 2 і ЗОШ № 3, серед дівчат – ЗОШ № 15, ЗОШ № 3 і КУВК.

У загальнокомандному заліку переможцем Спартакіади стала ЗОШ № 3, на другому місці ЗОШ № 12, на третьому – ЗОШ № 2.

На церемонії закриття змагань головний суддя Вікторія Кацюба вручила переможцям та призерам медалі та грамоти відділу освіти та комітету по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради.

 
04.12.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах