Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортзал у Волоновасі отримав килим в подарунок від Федерації греко-римської боротьби України

Протягом декількох місяців 2015 року Федерація греко-римської боротьби України проводила Всеукраїнський конкурс на отримання двох борцівських килимів.

Усього на адресу ФГРБУ надійшло 17 заявок з багатьох регіонів нашої країни: Маріуполя, Харкова, Полтави, Києва, Білої Церкви, Львова, Теплодара, Жмеринки, Долини та Костополя.

Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву (СДЮШОР) з греко-римської боротьби ім. Г.Г. Узуна теж подала заявку на борцівський килим для спортзалу у Волновасі. Його покриття за час тренувань протерлося до дір. У цьому залі заняття проводить тренер Андрій Суровягін, який підготував цілий ряд перспективних борців: чемпіона Європи і світу серед юнаків Олександра Грушина; чемпіона світу серед юнаків Дмитра Кияшка; чемпіонів України – Артема Суровягіна, Дмитра Журова, Сергія Грушина, Олександра Яковлєва. До національної збірної команди України в 2015 році входять 4 вихованця тренера.

За підсумками Всеукраїнського конкурсу на отримання килимів переможцями було визначено дві школи: СДЮШОР з греко-римської боротьби ім. Г.Г.Узуна і Долинську ДЮСШ.

Наша школа дуже вдячна організаторам конкурсу за чудовий подарунок спортсменам Волновахи. Колектив СДЮШОР буде і надалі працювати на розвиток і популяризацію греко-римської боротьби в Україні і за її межами.

 
04.12.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах