Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі розпочала свою роботу літня школа плавання

З початком літніх канікул для вихованців міського Центру позашкільної роботи за місцем проживання організовано відпочинок з поїздками на море, де діти мають можливість отримати заряд енергії та бадьорості, зміцнити своє здоров’я.

Особливістю оздоровчого сезону 2013 року є організація уроків плавання для дітей в рамках загальнодержавного «Уроку плавання».

На базі міського Центру позашкільної роботи спільно з управлінням з фізичної культури і спорту в період літньої оздоровчої кампанії 2013 року організована робота Літньої школи плавання, метою якої є оздоровити дітей на море, а також під керівництвом інструкторів навчити їх основним технікам плавання, зацікавити підростаюче покоління заняттями спортом.

На пляжі селища Піщаний були організовані практичні курси. Запрошені гості – тренери-викладачі з плавання – дали практичні поради, відповіли на питання. Педагоги міського Центру, пройшовши практичний курс навчання дітей, провели для 27 вихованців дитячо-юнацьких клубів відкритий урок плавання. Під час занять були зроблені наголоси на особливостях методики навчання дітей основним правилам поведінки на відкритому водоймищі, а також на правилах надання першої долікарської допомоги потопаючому.

 
13.06.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах