Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську пройшов турнір з міні-футболу пам’яті Степана Чубенка

8 листопада в спортивному залі Краматорського технікуму Донецького національного університету економіки та торгівлі ім. М. Туган-Барановського відбувся турнір з міні-футболу. Змагання були присвячені пам’яті воротаря молодіжної команди «Авангард» Степана Чубенко, який був убитий на 17-му році життя влітку 2014 року.

У зв’язку з річницею трагічних подій турнір організовували центр «Спорт для всіх» відділу молоді та спорту Краматорської міської ради, батьки та друзі Степана, ультрас краматорського «Авангарда», представники «Вільної хати».

На змагання приїхали команди з різних міст області: «Краматорці», «Краматорці 2» (Краматорськ), «Вільна Хата» (Краматорськ), «Заточена бутса» (Краматорськ), «Форум-Авто» (смт. Шабельківка), «Патрик Старс» (Краматорськ), «United Patriots» (Костянтинівка), «Dobro Crew» (Добропілля).

На відкритті турніру були присутні начальник відділу молоді та спорту Краматорської міської ради Валентина Карпенко та президент ФК «Авангард» Олександр Большаков, які разом зі всіма учасниками вшанували пам’ять Степана Чубенка хвилиною мовчання.

8 команд були поділені на дві групи, де всі зіграли між собою по разу. По два колективи з обох квартетів виходили у півфінали.

 

За підсумками турніру кращою стала команда «Dobro Crew» з Добропілля, яка отримала кубок та грамоти. Друге місце посіли «Краматорці 1» (Краматорськ), яких нагородили футбольним м’ячем та грамотами. Грамоти за зайняте 3 місце отримав колектив «Форум-Авто» (смт. Шабельківка). Четвертими за підсумками змагань стали «United Patriots» (Костянтинівка), які отримали командну грамоту.

ФК «Авангард» вручив окремі грошові призи найкращому гравцю Руслану Зінакову («Патрік Старс»), найкращому воротарю Костянтину Жолудю («Краматорці»), команді-організатору «Краматорці».

Також батьки Степана Віктор і Сталіна Чубенко від себе вручили міні-кубок як приз глядацьких симпатій команді «Патрік Старс».

Як зазначили організатори, турнір пройшов у дуже захоплюючій обстановці і всі команди показали належний рівень підготовки.

 
10.11.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах