Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Артемівську відбулися обласні легкоатлетичні змагання серед юнаків та дівчат

6-7 листопада в Артемівську відбулися обласні змагання з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1998-1999, 2000 року народження та молодше.

На урочисте відкриття завітав начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Він привітав учасників змагань і побажав показати свої найкращі результати.

«На подібних змаганнях ми можемо бачити, як команда Донецької області поповнюється хорошими спортсменами. І я вірю, що ті хлопчики та дівчата, які беруть участь у цьому чемпіонаті, попадуть до складу не тільки збірної області, але і до складу збірної нашої країни», - сказав Володимир Мицик.

Після слів привітання начальника управління прозвучав гімн України, і кращі спортсмени області, призери та переможці чемпіонатів України запалили Олімпійський вогонь.

Усього в змаганнях взяли участь 130 спортсменів – 7 команд міст і районів Донецької області та гості із Сєверодонецька.

Гарні показники продемонстрували учні та студенти Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С. Бубки. Так, переможцями змагань стали: Олена Радюк (200 м, 800 м), Ольга Сурда (3000 м), Артем Алфімов (3000 м), Поліна Батіщева (200 м, 400 м), Кристина Дунська (потрійний стрибок), Ольга Дибка (1500 м), Олексій Чаплін (біг 60 м з бар’єрами, стрибок в висоту), Кирило Тульбук (400 м), Данил Горбенко (стрибки в довжину). Другі місця посіли Вероніка Андрусик (400 м), Ольга Дибка (800 м), Андрій Галка (штовхання ядра), треті – Анастасія Гаврющенко (800 м), Валерія Падій (стрибки в висоту).

Переможців та призерів Володимир Мицик нагородив медалями та грамотами.

 
 
09.11.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах