Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Артем Блошенко – переможець Кубку Європи з дзюдо

Через тиждень після перемоги на відкритому Кубку України в Сумах знову піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу пошани 28-річний Артем Блошенко.

У неділю підопічний Петра Кудрявцева здобув впевнену перемогу на Континентальному Кубку в Таллінні (Естонія). На стадії 1/8 фіналу Блошенко «іппоном» пройшов швейцарця Флавіо Орлика, у чвертьфіналі українець за зауваженнями здолав срібного призера чемпіонату Росії-2012 Давида Бітієва, а в півфіналі ефектною задньою підніжкою залишив не при справах голландця Ремко ван ден Брінка.

Суперником Блошенка у фіналі став ще один росіянин – Михайло Косяшніков. Уже під кінець першої хвилини сутички наш дзюдоїст зумів провести кидок через голову підсадом гомілкою на «юко» і надалі, незважаючи на відчайдушні спроби Косяшнікова відігратися, зумів зберегти цю перевагу до завершення поєдинку і став переможцем турніру у ваговій категорії до 100 кг.

«Золото» таллінського карбування стало другим у спортивній кар’єрі нашого дзюдоїста – у листопаді 2011 року Артем Блошенко був переможцем Кубка Світу в Самоа.

 
10.06.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах