Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Дня визволення України від фашистських загарбників у Маріуполі провели турнір з міні-футболу

До Дня визволення України від фашистських загарбників, який відзначається 28 жовтня, у Маріуполі пройшов турнір з міні-футболу серед дитячих команд.

Організаторами змагань виступили міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Центр позашкільної роботи управління освіти.

Участь у змаганнях взяли 18 команд, які представляли загальноосвітні школи, клуби за місцем проживання, дворові та селищні команди.

Спортивні пристрасті кипіли два дні. Після попередніх ігор визначилися учасники півфіналів, у яких ДЮК «Сучасник» виграв у ДЮКа «Факел-2» з рахунком 1:0, а команда ЗОШ № 46 обіграла ДЮК «Факел-1» – 3:2.

Фінальні ігри були більш результативними. У боротьбі за третє місце команда «Факел-1» з рахунком 3:0 обіграла «Факел-2», а у фіналі перемогу над «Сучасником» здобули юні футболісти із ЗОШ № 46 – 7:1.

Переможець та призери отримали грамоти, кубки та масу особистих призів від управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради.

Також були відзначені кращі гравці турніру: нападаючий – Максим Петріцин, воротар – Дмитро Єрошкін, бомбардир – Артем Амелін (забив 6 голів).

 
29.10.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах