Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» і ХК «Дженералз» обмінялися перемогами

23-24 жовтня в Києві відбулися матчі п’ятого туру чемпіонату України, у якому місцеві «Дженералз» приймали ХК «Донбас».

У першій грі вболівальники дочекалися голів тільки в завершальній третині. Спочатку киянам вдалося реалізувати більшість, а за шість хвилин до кінця матчу захисник «Донбасу» Павло Таран результативно завершив комбінацію Іллі Докшина та Сергія Бабинця, перевівши гру в перший у нинішньому чемпіонаті України овертайм.

У п’ятихвилинному овертаймі при грі 4х4 команди діяли гостро, але голкіпери обох команд не дозволили собі пропустити вирішальні шайби. Гра перейшла в серію післяматчевих штрафних кидків. Після трьох кидків рахунок був рівним 1:1, а вирішальну шайбу закинув Денис Кочетков.

Дженералз - Донбас – 1:2 Б (0:0, 0:0, 1:1)
1:0 Гніденко (Толкунов, Афанасьєв), 48:16-бол, 1:1 Таран (Докшин, Бабинець), 53:40.

У другому матчі між командами «Дженералз» і «Донбас» перший гол був забитий вже на кінець десятої хвилини – відзначився захисник нашої команди Денис Петрухно.

За п’ять хвилин до закінчення основного часу матчу у ворота «Донбасу» судді призначили штрафний кидок, який реалізував Ігор Шаманський. Донеччани великими силами пішли в атаку, але незабаром «генералам» вдалася швидка контратака, яка підсумувала матч. Команди з першої трійки знову обмінялися перемогами.

Дженералз – Донбас – 3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
0:1 Петрухно (Варламов, Захаров), 09:34-бол, 1:1 Толкунов (Савченко, Афанасьєв) 15:52-бол, 2:1 Шаманський, 54:57-бул, 3:1 Савченко (Дворник), 55:27.
 
25.10.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах