Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні важкоатлети Донеччини здобули 5 нагород на чемпіонаті України серед кадетів до 13 та до 15 років

З 16 по 20 жовтня в нововідкритому спортивному комплексі в Кам’янці-Подільському відбувся представницький чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 та до 15 років.

Усього кількість учасників змагань склала понад 320 чоловік, а збірна команда Донецької області була представлена на чемпіонаті 21-м спортсменом. У активі наших важкоатлетів – 1 золота, 3 срібні та 1 бронзова нагороди.

Чемпіоном серед юнаків до 13 років у ваговій категорії +62 кг став Євген Бурбала з Вугледару. Його результат у сумі двоборства – 185 кг.

Срібні медалі серед спортсменів до 13 років вибороли: Дар’я Власова з Білозерського – у в/к +53 кг із сумою двоборства 82 кг, Данило Прокопенко з Маріуполя – у в/к до 45 кг із сумою 95 кг, Олександр Менгазединов із Дружківки – у в/к до 56 кг із сумою 136 кг.

Бронзовим призером змагань серед юнаків до 15 років у ваговій категорії до 85 кг став Кирило Наталушко з Вугледару із сумою двоборства 192 кг.

За крок від п’єдесталу пошани опинилися: Дар’я Бойко з Вугледару – у ваговій категорії до 53 кг та представник ДВУОР ім. С.Бубки Владислав Масло – у ваговій категорії +62 кг.

Результати наших спортсменів дозволили посісти команді Донецької області наступні місця: серед юнаків до 13 років – друге, серед дівчат до 13 років – п’яте. Серед хлопців до 15 років до цього часу не затверджено офіційний командний підсумок. 

 
25.10.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах