Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську проходить Кубок Донецької області з хортингу серед юнаків

24 жовтня в Слов’янську проходять змагання відкритого Кубку Донецької області з хортингу серед юнаків у розділі «Двобій».

«Двобій» – це основний розділ хортингу в два раунди, які відрізняються за екіпіруванням та арсеналом прийомів.

За перемогу змагаються спортсмени зі Слов’янська, Костянтинівки, Артемівська та Красного Лиману – усього 37 спортсменів.

Участь у змаганнях беруть і 2 чемпіони світу з хортингу – Денис Тищенко (Слов’янськ) та Тигран Мартоян (Костянтинівка), які вибороли золоті медалі на першій світовій першості з хортингу, що проходив у Польші з 24 по 27 вересня 2015 року.

Після завершення всіх поєдинків визначаться переможці та призери у своїх вікових та вагових категоріях, а також розподіляться загальнокомандні місця.

 

Хортинг – універсальний комплексний вид бойового мистецтва, що зародився в Україні. Базується на принципах спортивної підготовки як спеціально організований навчально-тренувальний процес всебічного розвитку, навчання та морально-етичного виховання спортсменів. У хортингу використовуються майже всі технічні прийоми і техніки як контактних, так і повноконтактних видів спорту. Назва «хортинг» походить від острова Хортиця, де знаходилася Запорізька Січ.

 
24.10.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах