Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмен з Красноармійська виконав норматив майстра спорту України з регбі

10 жовтня у Львові відбулася фінальна гра чемпіонату України з регбі ліг 2015 року. Львівський «Сокіл» у рідних стінах приймав харківський «Легіон XIII - ШВСМ», за який в цьому сезоні виступає спортсмен з Красноармійська Ігор Юркін.

Перший тайм фінального матчу видався дуже напруженим. Лише на 20-ту хвилину «Легіон XIII - ШВСМ» відкрив рахунок – 4:0. Харків’яни знаходять свою гру в атаці і до кінця першої половини ще тричі «розписуються» у заліковому полі суперника. Результат першого тайму – 16:0 на користь «легіонерів».

У другій половині гри харків’яни продовжили надійно захищатися «на нуль». А в атаці їм вдавалися спроби на будь-який смак. Фінальний свисток зафіксував розгромний, як для фіналу, рахунок 68:0 на користь «легіонерів».

Таким чином, «Легіон XIII - ШВСМ» м. Харків завоював титул чемпіона України з регбі ліг 2015 року, а всім його гравцям буде присвоєно спортивне звання «Майстер спорту України».

На церемонії закриття змагань президент Української федерації регбі ліг Артур Мартіросян нагородив команди медалями та дипломами Міністерства молоді та спорту України.

 
За інформацією федерації регбі ліг Донецької області
 
15.10.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах