Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


6 вересня пройшов велоквест «Слов’янськ історичний»

6 вересня в рамках святкування 370-ї річниці з дати заснування Слов’янська і 72-ї річниці визволення міста від нацистських окупантів відбувся велоквест «Слов’янськ історичний». Основна мета заходу – це популяризація велоспорту та історії Слов’янська.

У захоплюючому інтелектуальному спортивному змаганні взяло участь 4 команди: «Блискавка», «Метеор», «Тандем» і збірна команда Донбаського державного педагогічного університету. З урахуванням часу вони повинні були проїхати по розроблених організаторами маршрутах і виконати запропоновані завдання.

У результаті цікавих випробувань на кмітливість, витривалість і знання історії переможцями стали наймолодші за віком хлопці з команди «Метеор» (учні загальноосвітньої школи № 5). Завдяки швидкісним якостям вони першими прийшли до фінішу, виконавши всі необхідні завдання квесту.

Головним призом для переможців став торт, прикрашений велосипедом. Решта учасників велоквесту отримали грамоти та сувеніри від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Слов’янської міської ради.

 
08.09.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах