Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбулися показові виступи з кроссфіту

5 вересня, з нагоди святкування 370-ї річниці створення міста Слов’янськ, на центральній площі пройшли показові виступи з кроссфіту від бійцівського клубу «Тріада» (керівник Андрій Безуглий).

Спортсмени виконували човниковий біг та біг із додатковим вантажем (покришка від вантажного автомобіля), заплигували на високі скати, працювали з молотом та канатом, присідали з додатковою вагою, віджималися, піднімали гирі. Варто зазначити, що серед спортсменів були не тільки хлопці, але і дівчата, які вправно виконували поставлені завдання. До спортсменів із задоволенням долучився і виконуючий обов’язки Слов’янського міського голови, секретар міської ради Олег Зонтов, який продемонстрував своє вміння жонглювання гирями.

Наслідували приклад голови міста і всі охочі, які мали змогу спробувати свої сили та виконати запропоновані вправи під керівництвом досвідчених спортсменів та тренерів бійцівського клубу «Тріада».

Завітав на свято і відомий спортсмен – Герой України, неодноразовий переможець і призер Паралімпійських ігор, почесний мешканець Слов’янська Віктор Смирнов. Він привітав учасників заходу та побажав усім завжди залишатися у відмінній спортивній формі.

По завершенню показових виступів усі спортсмени отримали спортивні футболки, а також були нагороджені почесними грамотами.

 

Crossfit (кроссфіт) – це кругове тренування, учасник якого виконує вправи одне за іншим без відпочинку (або з мінімальним відпочинком). Як правило, використовуються базові багатоскладові вправи: біг, присідання, підтягування, згинання рук в упорі лежачи (віджимання), поштовхи, ривки, всілякі силові й аеробні навантаження (кардіотренування) – усе це для того, щоб залучити до роботи якомога більшу кількість м'язів.

Мета кроссфіту – це фізичний розвиток атлета за такими напрямками: працездатність серцево-судинної та дихальної систем; сила; швидкість; координація; швидкість адаптації до зміни навантаження; баланс; точність; гнучкість.

 
08.09.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах