Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці завершився хокейний турнір «Donbass Open Cup-2015»

13 вересня в Дружківці на Льодовій арені «Альтаїр» відбулися фінальні ігри та церемонія нагородження переможця традиційного турніру «Donbass Open Cup-2015».

У поточному сезоні в змаганнях брали участь чотири команди з різних міст України: ХК «Білий Барс» (Біла Церква), ХК «Витязь» (Харків), ХК «Кременчук» (Кременчук) і ХК «Донбас» (Донецьк).

У матчі за третє місце зустрілися колективи «Білий Барс» і «Витязь». Більш досвідчені харків'яни не дали можливості білоцерківській молоді відчути себе лідерами на майданчику, і поєдинок завершився тріумфом «Витязя» – 6:2. Із двома перемогами на турнірі харківські хокеїсти стали бронзовими призерами передсезонного турніру «Donbass Open Cup-2015».

У вирішальному поєдинку «Донбас» зіграв з «Кременчуком». Найрезультативнішою в матчі виявилася заключна 20-хвилинка. Три видовищних голи поспіль вдалися Сергію Бабинцю, Денису Кочеткову і Владиславу Куцевичу, який оформив дубль. Підсумкова розгромна перемога «Донбасу» з рахунком 6:0 дозволила донецькому клубу вдруге поспіль виграти передсезонний турнір «Donbass Open Cup».

Відразу ж після фінальної гри команди взяли участь у церемонії нагородження. Індивідуальні призи отримала символічна збірна: кращий голкіпер – Михайло Шевчук («Кременчук»), кращий захисник – Денис Петрухно («Донбас»), кращий нападник – Роман Сальников («Витязь»), кращий бомбардир – Сергій Бабинець («Донбас»).

З відеооглядом найкращих моментів фінального матчу можна ознайомитися тут: http://www.ex.ua/977478290130
 
За інформацією ХК «Донбас»
 
14.09.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах