Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В Артемівську відкрили басейн після реконструкції

12 вересня в День міста Артемівська був урочисто відкритий після реконструкції дитячо-юнацький комплекс «Дельфін».

Старт святкового запливу в оновленому басейні дав голова Донецької обласної державної адміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Також на відкритті спортивного об’єкта були присутні Артемівський міський голова Олексій Рева, заступник голови облдержадміністрації Віктор Андрусів, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, представники спорткомітету та відділу освіти міської ради.

В урочистій обстановці подяками та грамотами були нагороджені всі, хто зробив свій внесок у розвиток спорту міста і оснащення басейну.

Капітальний ремонт басейну тривав два роки. Роботи з його реконструкції включали повну заміну вікон, дверей, вітражів, систем опалення, вентиляції, водопостачання і каналізації, електричної мережі, сантехніки, ремонт покрівлі, облицювання стін і підлоги керамічною плиткою. Новий басейн обладнаний сучасною системою очищення та фільтрації води, яка відповідає європейським стандартам. Також для відвідування спортивного об’єкту створені умови людям з обмеженими фізичними можливостями – обладнаний пандус та спеціальні роздягальні.

У басейні для звичайних занять, тренувань та проведення змагань є дві чаші: мала 10-метрова призначена для дітей, а велика 25-метрова готова приймати дорослих. Ціна разового входу для дітей становить 20 гривень, а для дорослих – 30 гривень. Відвідування басейну буде можливо і за абонементною програмою.

 
13.09.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах