Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Пауерліфтери Донеччини завершили свої виступи на чемпіонаті світу серед юнаків та юніорів

З 31 серпня по 6 вересня в столиці Чехії Празі проходив чемпіонат світу з пауерліфтингу (екіпірувальний дивізіон) серед дівчат, юнаків та юніорів.

Нагадаємо, у складі збірної команди України Донецьку область представляли спортсмени з Дружківки, Краматорська та Маріуполя.

П’ятий день змагань приніс чергові медалі нашим спортсменам серед юніорів. Першим вийшов на поміст майстер спорту міжнародного класу Олександр Рубець з Маріуполя (ДЮСШ «Атлетик», СК «Геркулес», тренери – Іван Збандут і Володимир Свистунов). Виступаючи у ваговій категорії 93 кг, Олександр зібрав у сумі триборства 887,5 кг і став бронзовим призером змагань. У присіданні він був першим (360 кг), у жимі – другим (240 кг), а в тязі – п’ятий (287,5 кг).

Завершував виступи спортсменів Донеччини представник Краматорська Данило Ковальов (тренери – Олексій Бичков, Іван Збандут, Володимир Саєнко). У ваговій категорії до 105 кг він завоював золоту медаль в присіданнях (360 кг), у жимі показав п'ятий результат (240 кг), у тязі – шостий (287,5 кг), у сумі триборства – четвертий (887,5 кг).

Усього на чемпіонаті світу в Празі спортсменами Федерації пауерліфтингу Донецької області було завойовано 6 золотих, 5 срібних та 6 бронзових медалей.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик вітає всіх атлетів нашого регіону та їх тренерів із вдалим виступом на чемпіонаті світу і бажає нових досягнень найвищого рівня.

 

 
06.09.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах