Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Артемівську відбувся зональний етап обласної спартакіади серед допризовної молоді

5 вересня в Артемівську відбувся перший зональний етап обласної спартакіади серед допризовної молоді.

На відкритті змагань були присутні начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, голова комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради Віктор Лис, заступники директора обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи Катерина Алпатова та Аліна Кальченко.

Володимир Мицик побажав юнакам допризовного віку показати на змаганнях усі свої кращі здібності. «Воєнно-спортивні види, які входять до складу цієї спартакіади, є дуже важливими і престижними в сьогоднішні часи. Адже вони виховують та готують майбутніх захисників України», - зазначив Володимир Мицик.

У спортивному заході взяли 3 команди юнаків 1998-2000 років народження, які представляли Артемівськ, Димитров та Слов’янський район. Усього – 30 осіб.

На стадіонах «Металург» та «Авангард» проходили змагання в наступних видах спартакіади: біг на 100 м, підтягування на перекладині, метання гранати на дальність, стрільба з пневматичної зброї та забіг на 1000 м.

За їх підсумками учасники в командному заліку розташувалися наступним чином:

1 місце – Артемівськ,
2 місце – Димитров,
3 місце – Слов’янський район.

Володимир Мицик нагородив представників команд грамотами та кубками управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

Організаторами заходу виступили обласний центр фізкультурно-оздоровчої роботи спільно з комітетом по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради.

Додамо, що другий зональний етап обласної спартакіади серед допризовної молоді проходитиме 12-13 вересня в смт. Ялта Першотравневого району. Учасники, які за підсумками двох етапів спартакіади покажуть найвищі результати в кожному з видів змагань, увійдуть до складу команди Донецької області, що представить наш регіон на всеукраїнському рівні. Юнаки допризовного віку з різних областей нашої держави визначатимуть кращих 23-25 вересня в Житомирі.

 

 
05.09.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах