Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську закінчили роботи з оформлення волейбольного майданчика

Завершальним етапом в облаштуванні волейбольного майданчика в парку культури і відпочинку Слов’янська стала установка світлодіодних ліхтарів на сонячних батареях.

Вони були поміщені над спортивним об’єктом у складі цілого комплексу, до якого увійшли також акумулятори і блок управління. Тепер ці ліхтарі в автономному режимі освітлюватимуть майданчик у нічний час і дозволять любителям волейболу змагатися в будь-який час доби.

Для будівництва цього об’єкта «з нуля» був підписаний грант між керівництвом міста (у даному випадку виступав міський парк) і американською організацією USAID. Відповідно до підписаної угоди, американські партнери надавали матеріали для облаштування майданчика, а от роботи були покладені на другу сторону. За спорудження в Слов’янському парку волейбольного майданчика взялася громадська організація «Гуртом Слов’янськ».

Завдяки активній роботі громадської організації та допомоги американських партнерів дана площадка стала сучасним і високотехнологічним комплексом, аналогів якому в Слов’янську немає. На майданчику встановлена ​​вебкамера (постiйне посилання на сайті міської ради - http://www.slavrada.gov.ua/?view=camera4), працює Wi-Fi зона.

На даному майданчику в День Незалежності України вже проведено міський турнір з паркового волейболу.

У Слов’янську вірять, що реалізація подібних проектів стане прикладом для інших жителів міста. Хлопці з «Гуртом Слов’янськ» своїм власними руками довели, що для відновлення та облагородження своєї Батьківщини не потрібні космічні суми. Головне – це бажання зробити своє місто краще.

 
За інформацією сайту міста Слов’янська «6262.com.ua»
 
04.09.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах